Vacature: Trainer 2e selectie

Voor de Tweede Selectie heren van vv Bergentheim zoekt de TC per het seizoen 2018/2019 een nieuwe trainer/coach die de trainingen verzorgt en het team op zaterdag begeleidt tijdens de wedstrijden. Het elftal komt momenteel uit in de 1 e klasse A zaterdag en traint op de dinsdag en donderdagavond van 20 tot 21:30 uur. De thuiswedstrijden worden gespeeld om 12:00 uur.

Er wordt gezocht naar een trainer die aansluit op de onderstaande profielschets:
- In het bezit van het KNVB diploma TCIII Senioren
- Communiceert duidelijk, tijdig en respectvol
- Werkt op een positieve en pro-actieve wijze samen en denkt in oplossingen
- Enthousiaste en gedreven instelling
- Vermogen om spelers technisch, tactisch en mentaal te helpen bij hun ontwikkeling
- Zorgt voor plezierige spelbeleving en bewaakt het groepsproces

Als vereniging hebben we het volgende te bieden:
- Uitstekende faciliteiten en verzorgde accommodatie met kunstgras;
- Vast contactpersoon als coördinator / contactpersoon;
- Trainingskleding
- Passende vergoeding

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV naar tc@vvbergentheim.nl. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Jeroen van der Velde via telefoonnummer 0523-233843.