Van de activiteitencommissie

Een nieuw seizoen betekent normaal gesproken ook een nieuwe activiteiten kalender voor het komende seizoen. Het seizoen wordt vaak gestart met 'de aftrap' om het seizoen feestelijk te openen en dan zullen er gedurende het seizoen nog een aantal terugkerende activiteiten plaats vinden zoals: zaalvoetbaltoernooien, feest/thema avond, kerstborrel etc. etc.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om iets te plannen dan wel te organiseren. Daarom is ook besloten om tot nader bericht geen activiteiten te organiseren waar grote groepen mensen op afkomen. Mocht op één of andere wonderbaarlijke manier het Corona virus oplossen of er een vaccin komen dan is het natuurlijk wel weer mogelijk om het een en ander te organiseren, maar dan zal dit ook groots aangekondigt worden.

De aankomende tijd gaan wij wel proberen om op andere manieren geld te generen voor de vereniging bijvoorbeeld door middel van een rad van fortuin. Hoe en wat zal allemaal bekend gemaakt worden via de site en social media.

Wij willen wel vragen aan een ieder de club zoveel mogelijk te steunen in dit soort gevallen zodat wij 'gewoon' naar de club kunnen blijven gaan en ook 'gewoon' met elkaar in & bij de kantine kunnen zitten.