Vanuit de kantine

Ook in en rond de kantine is alles klaargemaakt voor het komende seizoen. We hopen er met zijn allen weer een leuk, gezellig en sportief jaar van te maken. Even een paar dingen die het vermelden waard zijn:

Ook dit jaar is het weer gelukt om voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen om de kantine draaiende te houden. Natuurlijk kunnen we er best nog een paar vrijwilligers bij gebruiken. Wil je ook meedraaien in het kantine rooster, neem dan contact op met Gerrit Jan Snippe. Je kunt kiezen om één keer in de vier weken of één keer in de acht weken een paar uur achter de bar te staan.

In de kantine zijn er twee extra beeldschermen bijgekomen. Op het ene scherm worden de sponsoren weergegeven en op het andere scherm de meest actuele uitslagen en standen van elk team in de vereniging.

Voor de allerjongste gasten komt er in de hoek van de kantine een duplotafel te staan, zodat ook zij zich kunnen vermaken in onze kantine. Wel vragen wij ouders om bij vertrek de blokken weer in de tafel te doen.

De clubcards voor de leiders en andere vrijwilligers zijn geactiveerd en worden vanaf vandaag, zaterdag 1 september, uitgedeeld. Bent jij ook leider en heb je nog geen clubcard, neem dan contact op met Bertus Brand.

Wij hebben in de kantine een breed assortiment aan eten en drinken, variërend van bier tot wijn en veel soorten fris, maar ook een uitgebreide keuken, met patat, snacks, worst, balletje met en ga zo maar door. We doen er ons best voor om aan alle wensen tegemoet te komen. We doen dit natuurlijk om u, onze klanten tevreden te stellen, maar ook om winst te maken, die dan weer ten goede komt aan de vereniging. Dit gezegd hebbende, is het niet toegestaan om op zaterdag hapjes, drinken, gebak, etc. van huis mee te nemen, om in de kantine uit te delen of te trakteren. U kunt zich voorstellen dat dit frustrerend is voor de vrijwilligers die in de keuken staan Wil je toch trakteren omdat je jarig bent geweest, doe dit dan op een trainingsavond, of koop een bordje snacks/ bitterballen uit onze keuken.

Dan nog een laatste verzoek: zou iedereen flesjes en glazen op de bar willen zetten bij het verlaten van de kantine? Namens de kantine: Herman Bril.