Veiligheidsdag bij VV Bergentheim op zaterdag 29 oktober

Nu de winterperiode er weer aankomt hecht het bestuur grote waarde aan de veiligheid van alle mensen die sportpark Moscou bezoeken. Veel kinderen komen op de fiets naar de trainingen en naar de wedstrijden, de hele jonge jeugd wordt vaak gebracht door ouders met de auto.
Samen met Autobedrijf Gerard Bril en HAWE Tweewielers, twee plaatselijke sponsoren uit het dorp wil VV Bergentheim op zaterdag 29 oktober alle bezoekers de mogelijkheid geven om een check te laten uitvoeren aan hun auto of fiets, waarin de basis zaken gecontroleerd worden die te maken hebben met de veiligheid aan de auto en fiets.
Vanaf 8.00 uur tot 15.00 uur is er een hoek ingericht op het sportpark waarin iedereen zijn of haar auto en fiets kan laten controleren en krijgen vervolgens een checklist mee waarop staat of het goed is of dat er wat aan mankeert. VV Bergentheim probeert daarmee de bezoekers te stimuleren aandacht te hebben en te houden voor hun eigen veiligheid en dat van anderen als ze het sportpark bezoeken.
VV Bergentheim hoopt dat iedereen vervolgens het mankement verhelpt en een bezoek aan bovengenoemde bedrijven wordt van harte aanbevolen.
Met motto van VV Bergentheim en haar sponsoren is:
VEILIGHEID BOVEN ALLES.