Voorwaarts Westerhaar - v.v. Bergentheim

Vandaag de eerste wedstrijd na de winterstop, uit na Voorwaarts Westerhaar. We begonnen de wedstrijd zonder de geblesseerde Jasper en geschorste Gertjan.

We begonnen goed aan de wedstrijd, Rob had de 1e helft de versnelling in de hoogste stand staan, hij snelde keer op keer de rechtsback voorbij waarbij het leek of deze stilstond of de andere kant uitliep. Na een kwartier leverde Rob een voorzet panklaar af op het grote hoofd van Jeffrey, wat resulteerde in de 0-1.. echter dacht de grensrechter dat het buitenspel was en stak vervolgens de vlag omhoog.. kortom het bleef 0-0. Hierna een grote kans voor Voorwaarts doordat we onder een hoge bal doorgingen.. echter de aanvoerder van Voorwaarts schoot de bal over het doel van Rolf.. Bij deze kans bleef het ook voor Voorwaarts en was het alleen Bergentheim wat de klok sloeg, wat resulteerde in de 0-1 van Ronnie, hij krulde de bal geweldig in de verre bovenhoek. Inmiddels hadden we ook nog een domper te verwerken.. de man in vorm voor de winterstop, Martijn Pouwels, moest helaas het veld verlaten met een blessure en werd, verdienstelijk, vervangen door Devin Prijs. We bleven de 1e helft domineren wat ook nog resulteerde in de 0-2 van ChielJan. Die een “geweldige” pegel, vanaf de 16, in huis had.

Hierna gingen we rusten, waar het gevoel lekker was, echter hadden we ook met 4 á 5 – 0 voor kunnen/moeten staan. Na rust lieten we de teugels vieren, wat in de 70e minuut tot de 1-2 leidde, we stonden te slapen bij een vrije trap van Voorwaarts waarna een middenvelder geheel vrijstaand binnen kon tikken!! Hierna pakte het wel op en hielden de wedstrijd onder controle. Een kwartier voor tijd snelde Jeffrey langs z’n tegenstander die niets anders kon dan hem stoppen door een overtreding, resultaat een penalty. Deze werd feilloos binnengeschoten door Ronnie. Hierna vond er nog 1 hoogte punt plaats,, werkelijk een wereld goal van Niek Nijenhuis, hij verving vandaag Gertjan zeer goed, hij pegelde de bal binnen vanaf de zijkanten een meter of 25 van de goal.. echter zag de grensrechter iets wat wij niet zagen, buitenspel. Dus wederom werd er een goal afgekeurd, waardoor de 1-3 op de borden bleef staan. Al met al een goed resultaat om de competitie mee te hervatten, waarbij het goed was om te zien, hoe een Corné in de laatste linie zich manifesteerde, hoe een Niek GJ verving en ook hoe een Devin op de 6 positie zich zeer goed staande hield.

Volgende week, mits het weer geen sneeuw in het eten gooit, wacht ons Juliana’32 op ons sportpark!! Graag zien we u dan weer langs het veld!!