Voud Feest één groot feest!

Afgelopen zaterdag was het dan zover: Voud Feest! Onder muzikale begeleiding van Hoempa Henk druppelde de kantine rustig vol met verklede teams, supporters en vrijwilligers. Dit ging overigens niet zomaar, want er moest eerst een obstakel overwonnen worden: door, over of onder (wat allemaal wel niet kan) de voor de deur geparkeerde auto kruipen. Dit leverde dan ook leuke foto’s op. Ook ging het lozen van de vele liters bier niet vanzelfsprekend, er mocht met volle blaas al limbo-dansend onder de vlaggetjes door worden gemanoeuvreerd.

De kantine was omgetoverd tot een soort lingeriewinkel, met hier en daar een verdwaald Mariënberg-shirt. Ook was er de mogelijkheid om een slinger te geven aan het rad van poartuin, waar de nodige shotjes en munten veroverd zijn. Onze Gerrit-Jan had zelf aan de kleinste details gedacht: zelfs de bierflesjes waren omgetoverd tot ware ‘voud feest’ exemplaren. Toen het feest al mooi op gang was, werden de 3 best verklede personen/groepen gekozen:

  1. Tafel 2 met als ‘sexy hoogtepunt’ Jan Willems
  2. Gerrit-Jan Snippe
  3. Dennis Hofsink

Toen was het tijd voor de grote act van de avond: Zwarte Jannes. Met zijn hits vulde hij de kantine en waren de polonaises onvermijdbaar. Ja, de avond van de liefhebbers van de het Nederlandse lied kon niet meer kapot. Daarna was het weer aan Hoempa Henk om de foute hits tussen de bh’s en strings door te knallen, dit was uiteraard een pies of a koekie (om even in de foute sferen te blijven). Al met al dus een zeer geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar! Namens de Activiteiten Commissie bedankt voor jullie komst en een compliment voor het grote aantal verklede mensen, tot het volgende feestje!

Klik hier voor een foto impressie van de avond!