Welkom

Zoals u kunt zien heeft de website van v.v. Bergentheim een metamorfose ondergaan, wij zijn dan ook trots met het eindresultaat!

Kijkt u gerust rustig rond op de website en mocht u wat tegenkomen wat niet klopt of als er iets mist in de informatie op de site stuur dan gerust een mail naar: info@vvbergentheim.nl.

Alle teams zijn voorzien van de laatste teamfoto welke aan het begin van het seizoen genomen is. De spelersfoto's zullen ook nog toegevoegd worden, maar dit zijn dezelfde foto's die ook voor de Plusactie gebruikt worden, deze willen wij nog exclusief houden. Mochten er in de spelersnamen of in de selecties fouten zitten stuur dan ook een mail naar: info@vvbergentheim.nl.

Als laatste is het op deze website ook weer mogelijk om als team nieuws te plaatsen of foto's te delen. De leiders zullen een inlogcode ontvangen met daarbij een wachtwoord. Ook zal er een avond georganiseerd worden waar alle leiders en trainers voor uitgenodigd worden. Op deze avond willen wij jullie informeren over wat er allemaal mogelijk is op de nieuwe site. Hier zal later nog een bericht over volgen.

Willen jullie nu als team al een nieuwsbericht, verslag of foto's plaatsen stuur dan een mail naar: info@vvbergentheim.nl. Dan zal dit zo snel mogelijk op de site geplaatst worden.