Wordt verenigingsscheidsrechter bij vv Bergentheim

Binnen onze vereniging is een tekort aan scheidsrechters en daar willen we graag iets aan doen.
Het is in ieders belang dat de wedstrijden die zaterdags op ons sportpark gespeeld worden zo goed mogelijk begeleid worden. Lijkt het je leuk daar een bijdrage aan te leveren en ben je 12 jaar of ouder open dan onderstaand formulier en geef je op.
Inleveren van het document kan door die te mailen naar tc@vvbergentheim of door die in de copybus in de kantine te stoppen. We willen op 1 januari 2017 kijken naar het resultaat, zodat we in het voorjaar met het hopelijk uitgebreide scheidsrechterskorps aan de slag kunnen.
Delen van dit bericht via social media wordt gewaardeerd of wees vrij mensen in je omgeving hierop te attent te maken.