Zaal 2 weer met beide benen op de grond...

Na een prachtige overwinning in Balkbrug op SCD ’83 (4-15) was het vandaag taak om de wedstrijd tegen concurrent Gramsbergen 6 winnend af te sluiten. Dat Gramsbergen zich niet zomaar gewonnen zou geven bleek al in de eerste paar minuten, Gramsbergen mocht het spel maken en deed dat naar behoren. Het was een stuk feller, en met name in de omschakeling ook nog eens erg gevaarlijk, wat na 20 minuten spelen resulteerde in een terechte 2-0 voorsprong voor de thuisploeg (18e en 20e minuut). Vlak voor rust deed Patrick Potgieter iets terug namens Bergentheim, oog in oog met de keeper schoof hij de bal onder laatstgenoemde door.

Kort na dit doelpunt werd de wedstrijd tijdelijk stil gelegd. Tijdens een aanval van Gramsbergen probeerde middenvelder Martijn Schuldink de bal binnen te houden maar met deze poging brak hij op zeer vervelende wijze zijn enkel. Nadat de wedstrijd enkele minuten stil had gelegen besloot de scheidsrechter geen extra tijd bij te trekken en gingen we rusten met een 2-1 achterstand.

Na rust, hetzelfde spelbeeld. Bergentheim voetbalde aardig en kreeg kansen, maar de goals vielen aan de andere kant en binnen no-time stond het 4-1.
Als de wedstrijd al niet gespeeld was, was het met nog een kwartier op de klok definitief gedaan toen Gramsbergen er met een knap afstandsschot 5-1 van maakte.
Jeffry Plaggenmarsch scoorde nog wel de 5-2 en uit een knappe hoek zelfs nog de 5-3, dichterbij kwamen we helaas niet meer, waardoor we met een terechte 5-3 nederlaag huiswaarts werden gestuurd.

Volgende week woensdag staat de wedstrijd tegen concurrent Hardenberg ’85 2 op het programma, we spelen om 19:00 uur thuis.

We wensen Martijn Schuldink van Gramsbergen veel sterkte en beterschap toe!