Activiteitencommissie v.v. Bergentheim schenkt 750 euro aan het Hospice

Ondanks dat de coronaperiode heeft gezorgd voor een rustige periode m.b.t. activiteiten binnen v.v. Bergentheim, is het de activiteitencommissie de laatste periode opnieuw gelukt om tijdens de herstart van de activiteiten een mooi bedrag op te sparen om vervolgens te schenken aan het Hospice.

Binnen v.v. Bergentheim is de activiteitencommissie betrokken rondom het organiseren van verschillende activiteiten. Zij hebben daarin besloten om tijdens deze activiteiten de bezoekers een mogelijkheid te bieden om een goed doel te steunen d.m.v. het kopen van consumpties of het geven van een vrije gift. Daarmee heeft de commissie een bedrag van 750 euro opgehaald om te schenken aan het Hospice in Hardenberg.

Het Hospice heeft de mogelijkheid om naar eigen invulling gebruik te maken van dit bedrag. Het Hospice heeft plannen voor uitbreiding van het Hospice met een derde kamer en vergroting van de woonkamer. De start van de verbouwing staat gepland voor begin september en ze hopen begin januari 2023 de deuren weer te openen. Ondertussen zullen zij uitwijken naar een andere locatie om zo wel het aanbod van een plek te kunnen blijven bieden.
Dinsdag 12 juli is daarbij een cheque overhandigd aan vrijwilligers van het Hospice, met het bedrag dat zij aangereikt hebben gekregen door Martin Bril en Bianca Bouwhuis, beide leden van de activiteitencommissie van v.v. Bergentheim.