Penaltybokaal groot succes

Afgelopen vrijdag ging ruim 100 jeugdspelers de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde wisselbekers. In spannende onderlinge strijden kwam er per leeftijdscategorie een winnaar uit. Deze winnaars gingen met elkaar de strijd aan voor de wisselbekers. 

Bij de JO/MO8 t/m JO/MO12 waren uiteindelijk Steyn Moddejonge, Ferran Dogger, Lars van der Veen, Tessa Veurink & Lars Hiddingh de besten van hun leeftijdscategorie en gingen met elkaar de strijd aan voor de Theun Luisman Penaltybokaal. Waarin de twee jongsten Steyn & Ferran de penalty's het beste namen, daarom mochten zij met z'n tweeën strijden voor de wisselbeker. Uiteindelijk was het Ferran die de penalty's iets beter nam. 

Bij de JO/MO13 t/m JO/MO19 waren het Lynn Hendrickx, Stan Lozeman, Sarah Lamberink, Jesse Weelink, Thomas Luisman & Stijn Hutten die de besten waren van hun leeftijdscategorie en hier gingen ook de twee jongste jongens met elkaar de strijd aan en was het na een lange strijd uiteindelijk Stan die de penalty's het beste nam en aan de haal ging met de Henk Steen penaltybokaal. 

Winnaars:
JO8: Steyn Moddejonge
JO9: Ferran Dogger
MO11: Tessa Veurink
JO11: Lars van der Veen
JO12: Lars Hiddingh
MO13: Lynn Hendrickx
JO13: Stan Lozeman
MO15: Sarah Lamberink
JO15: Jesse Weelink
JO17: Thomas Luisman
JO19: Stijn Hutten

Wisselbeker Theun Luisman penaltybokaal: Ferran Dogger
Wisselbeker Henk Steen penaltybokaal: Stan Lozeman

Voor meer foto's klik hier