Bergentheim pakt 3 belangrijke punten in Nijverdal

Een gelijk spel had de verhouding beter weergegeven maar als je fan bent van Bergentheim houd je dat niet bezig.

S.V.V.N staat voor Sport Vereniging Volharding Nijverdal. Ze hebben een mooi sportpark waar we gastvrij zijn ontvangen. De wedstrijd stond o.l.v. Martin van de Brug uit Nunspeet. De scheidsrechter had goed controle op de wedstrijd. S.V.V.N leed vorige week een gevoelige nederlaag (derby) tegen D.E.S.

 Arjan Keuken moest de opstelling aanpassen i.v.m. een blessure van Gerbert Willems en Remco Tromp.

 

De wedstrijd ging gelijk op. Aftasten van beide kanten. In de 18 minuut was er de eerste kans voor S.V.V.N. De bal ging rakelings voorlangs.

Bergentheim antwoorden in de 21ste minuut een combinatie tussen de oudgedienden Ronnie Hakkers en Chiel Jan Schuldink liep net goed af voor S.V.V.N.

S. V. V. N. komt beter in de wedstrijd maar de verdediging o.l.v. Gertjan Merjenburgh hield goed stand.

 

De 2e helft. Bergentheim kwam Xander de Graaf in het veld voor Jesper Holtfluwer. Kort daarop was er wederom een wissel bij Bergentheim. Martijn Pouwels kwam voor rust in botsing met Frank Hofsink en kon niet verder spelen. Han Schepers verving hem.

 

In de 49ste minuut stond de spits van S.V.V.N oog in oog met Karel Pullen. Karel hield de goal schoon door de goal klein te maken door snel uit te komen.

 

De 2e helft was levendiger dan de eerste helft met kansen over en weer. Het aantal corners nam toe aan beide kanten. De 67ste en 68ste minuut kende gelukkige momenten voor Bergentheim. Frank Hofsink pareerde dapper een bal van de lijn. Daaropvolgend nog een bal op de lat.

 

De 72ste minuut. Chiel Jan Schuldink scoort maar het doelpunt wordt wegens buitenspel afgekeurd. Ronnie Hakkers kreeg nog een kans in de 76ste minuut maar dit resulteerde niet in een doelpunt.

 

In de 83ste minuut wordt Rob Wevers gewisseld. (I.v.m. wond op de neus) Brent Schepers is zijn vervanger.

 

Dan de 87ste minuut. Een vrije trap van Ronnie Hakker komt in het 16 meter gebied. In een scrimmage voor de goal trapt Niek Nijenhuis beheerst de bal in de touwen. Stand 0-1.

 

De scheidsrechter liet nog 5 minuten blessuretijd door spelen. Het was echt spannend maar Bergentheim hield goed stand. Al eerder vermeld dat Gertjan Merjenburgh goed leiding geeft aan de verdediging en goed ingrijpt bij spelmomenten. Gertjan vorig jaar nog middenvelder nu laatste man.

Duidelijk de man van de wedstrijd!

 

Na de wedstrijd is er melding gemaakt dat Arjan Keuken en de gehele huidige staf nog een jaar door doet.


Hier zijn we zeer content mee!