T1TAN KEEPERSDAG – 3 mei 2023 BIJ V.V. BERGENTHEIM

T1TAN keepersdag – 3 mei 2023 bij V.V. Bergentheim met o.a. Michael Verrips (FC Groningen), Xavier Mous (SC Heerenveen) EN "The Dutch Goalkeeper" (https://www.tiktok.com/@dutchgoalkeeper)

In de afgelopen jaren hebben we zeer succesvolle keepersdagen georganiseerd, speciaal voor jeugdkeepers (m/v) van 6 t/m 16 jaar. Ook het komende jaar organiseren wij weer een keepersdag bij V.V. Bergentheim.

Hierbij de link om je digitaal via de website bij ons op te geven:


Dit sportevenement wordt gehouden op: woensdag 3 mei 2023 bij voetbalvereniging V.V. Bergentheim te Bergentheim.

De deelnemers (vanaf 6 jaar) krijgen een hele dag speciale keeperstraining. Het ochtendprogramma zal bestaan uit warming-up en techniek oefeningen. In de middag hebben we een geweldig circuitprogramma opgesteld: 8 verschillende onderdelen, allemaal in spelvorm, plezier staat hierbij voorop! Er zullen ook topkeepers uit het betaalde voetbal aanwezig zijn om de fijne kneepjes van het keepersvak te vertellen, maar vooral ook te laten zien in de demonstratietraining.

Topkeepers Michael Verrips (FC Groningen), Xavier Mous (Heerenveen) en de zeer bekende TIKTOKKER "The Dutch Goalkeeper" zijn aanwezig, wie weet volgen er nog meer..!

Ook kun je ervoor kiezen om voor een messcherpe prijs een paar keepershandschoenen te krijgen op de keepersdag. En: elke deelnemer die meedoet met de keepersdag ontvangt een kortingscode van maar liefst 25% voor de gehele T1TAN collectie!

Deze code kun je op de keepersdag zelf besteden door online je bestelling te plaatsen (passen is mogelijk!!). Je bestelling ontvang je binnen 2 werkdagen, eventueel ruilen/retourneren is GRATIS!

Het programma van de keepersdag ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

09:00-9.30 uur Aankomst deelnemers
10.00 uur Welkom - groepsindeling - omkleden
10.30-12.00 uur Veldtraining
12.15-13.15 uur Lunch (zelf zorgen voor eten & drinken, we eten gezamenlijk in de kantine)
13.30-15:30 uur Veldtraining
15:45 uur Demonstratie
16:00 uur Afsluiting

KOSTEN:

Keuze A: EUR 20,00 per deelnemer (groepskorting vanaf 4 deelnemers of meer van 1 vereniging)
Keuze B: EUR 20,00 per deelnemer (vroegboekkorting t/m 28-02-2023)
Keuze C: EUR 22,50 per deelnemer (opgave vanaf 01-03-2023)
Keuze D: EUR 75,- per deelnemer (inclusief 1 paar keepershandschoenen)

INSCHRIJVEN GAAT ALS VOLGT:

Vul al je gegevens in via het online inschrijfformulier en maak het inschrijfgeld (optie A, B, C of D) over op Iban rekeningnummer NL26RABO0384601774 t.n.v. K Pullen onder vermelding van: T1TAN keepersdag en de naam van de deelnemer.

Na ontvangst van het inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvang je een schriftelijke bevestiging per e-mail. Wel snel doen… want wij hebben de afgelopen jaren helaas ook deelnemers teleur moeten stellen, want VOL is echt VOL!

Hierbij de link om je digitaal via de website bij ons op te geven:


Wij zijn aanwezig met onze online T1TAN shop! We hebben enkele modellen en ALLE maten beschikbaar om te kunnen passen. Een aantal modellen zijn direct te bestellen en mee te nemen. Onze tip: met gebruik van de 20% kortingscode kun je jouw gewenste handschoenen direct tijdens de keepersdag ONLINE bestellen en betalen!! Deze kortingscode ontvang je op de keepersdag en is dan 1 week geldig!

We zien je heel graag terug op 3 mei 2023 in Bergentheim.