Bergentheim neemt belangrijke punten mee uit Nijverdal.

Bergentheim op bezoek bij DES Nijverdal. Een zeer belangrijke wedstrijd voor beide partijen om uit de gevarenzone te komen van de 3 e klasse D

De wedstrijd was nog geen minuut oud. Een pracht aanval opgezet door Milan Hans ( voor het eerst weer in basis na een langdurige blessure) Niek Nijenhuis werd weggestuurd op links, haalde de achterlijn en gaf een perfecte voorzet die door Milan Hans snoeihard in het net werd geschoten (0-1)

Het eerst deel van 1 e helft was duidelijk voor v.v. Bergentheim. Duels werden gewonnen en de er werd goed op balbezit gespeeld.

In de 10 e minuut werd een knap schot van Niek Nijenhuis gepareerd door de doelverdediger van DES. Duidelijk was dat de strijd op het middenveld moest worden geleverd. Grote kansen waren er niet. Sander Lamberink ( vandaag in de spits) kon een klein kansje niet verzilveren (27 e minuut) In de 32 e minuut was het hectisch voor de goal van v.v. Bergentheim. Chieljan Schuldink en Karel Pullen grepen goed in.

De 2e helft DES werd feller in de duels. Het op balbezit spelen bij v.v. Bergentheim kwam hierdoor onder druk. In de 62 e minuut had v.v. Bergentheim veel geluk toen een bal van DES op de paal terugkaatste in het spel.

In de 65 e minuut een vrije trap van Ronnie Hakkers wordt subliem gepakt door de doelverdediger van DES. DES ging achterin één op één spelen. De druk was groot maar v.v. Bergentheim hield het doel schoon. Het laatste deel van de wedstrijd kenmerkte zich door: Kleine kansjes voor v.v. Bergentheim. Hard werken door beide teams.

Het debuut van Riorden Knol in het 1 e elftal van v.v. Bergentheim. De scheidsrechter liet nog 6 minuten doorspelen. Alles wat de v.v. Bergentheim lief is was blij dat de scheidsrechter het eindsignaal gaf.

De komende 2 weken is er geen competitie. Er wordt wel vriendschappelijk gespeeld.