SVVN wint van Bergentheim

SVVN Nijverdal was afgelopen zaterdag op bezoek in Bergentheim. SVVN won vorige week de streekderby tegen DES. Bergentheim nam vorige week een punt mee uit tegen de Esch in Oldenzaal.

De wedstrijd kent vandaag als scheidsrechter dhr. Z. Pouls.

Het hoofdveld was door de regenval zwaar om op te spelen, maar daar ondervinden beide teams last van.

Bergentheim begon furieus aan de wedstrijd. Hard werken en voetballen met passie. Kansen waren er zeker voor Bergentheim. Een vrije trap van Xander de Graaf die net geen doel trof. Een redding van de keeper van SVVN op een schot van Ronnie Hakkers. Remco Tromp die net over schoot na een mooi opgezette aanval over links. Martijn Pouwels die geheel vrij stond en voorlangs kopte.

SVVN nog geen kans gehad zette een aanval op de zeer goede linksbuiten van SVVN ; die belande in het 16 meter gebied waarbij e.e.a. mis ging in de uitvoering en de communicatie. Gevolg 30 ste minuut 0-1 SVVN . Niek Nijenhuis kreeg de bal verkeerd op de voet en de bal belande knullig in eigen goal. Tien minuten later Ronnie Hakkers zijn inzet beland op de lat.

Resume 1 e helft: Bergentheim beloond zichzelf niet.

Na rust komt Bergentheim goed uit de startblokken. Remco Tromp alleen voor de keeper maar wederom geen doelpunt. In de 48 ste scoort SVVN 0-2. Daarna lukte niet veel meer bij Bergentheim. Het werd 0-3 door niet goed ingrijpen achterin. Er werden van beide kanten nog nieuwe spelers ingebracht maar dit had voor Bergentheim geen resultaat. In de 87 ste minuut scoorde SVVN nog 0-4 uit een vrije trap

Volgende week speelt Bergentheim uit tegen Rigtersbleek