JO9-1 Kampioen!

27 mei
De dag dat de jongens van de JO9-1 kampioen konden worden. Ze hadden alle wedstrijden gewonnen en ook met dikke uitslagen. Deze hele periode onverslagen.

We moesten thuis spelen tegen USV! Hier hadden we al een keer tegen gevoetbald in de stromende regen. Vandaag was het vroeg maar lekker weer dus we waren allemaal lekker relaxt. De wedstrijd gaat beginnen, de scheids fluit. Na een paar minuten voetballen wordt het 1-0 door mooie overspeelacties. Iedereen was blij en in zijn nopjes. Al gauw kwam de 2-0 en werden we overmoedig. Na een tijdje kwam USV terug en werd het al gauw 2-2. 5 minuten voor de rust scoorde we er nog 1 in dus met een 3-2 voorsprong gingen we de rust in.

Na een kort overleg kwamen we helemaal los in de tweede helft. De 1 na de andere goal werd gemaakt. We speelden goed over en waren echt een team. Met een uiteindelijke overwinning van 10-4 begonnen we aan de penalty's. Ook dat ging ook hartstikke mooi,  wat een kanonschoten.

De jongens hebben er hard voor getraind en ze hebben het dik verdiend en daarom kregen ze een vaantje van de green pride, een mooie beker van de trainer en de leider en als afsluiting een lekker patatje! Al met al een topdag!