v.v. Bergentheim 80 jaar

22 augustus 1944 werd Bergentheim opgericht en dat betekend dus dat de club dit jaar 80 jaar bestaat! We willen dit niet helemaal ongemerkt aan ons voorbij laten gaan, dus zal er met de start van de competitie een klein feestweekend zijn op de club. 

Op vrijdag 20 september is de jaarlijkse penalty bokaal voor de jeugd. Dit aangevuld met muziek maken we er een feestelijke penalty bokaal van

Op zaterdag 21 september starten voor alle teams de competities weer en zal er dus ook gevoetbald worden in Bergentheim en omstreken door onze teams. De jeugdteams (t/m JO17) krijgen na afloop van hun wedstrijd een bakje patat & voor de seniorenteams (vanaf JO19) staat er een lunch klaar. De tijden zullen t.z.t. gecommuniceerd worden en afgestemd op jullie wedstrijd.
Aan het eind van de middag zal Hoempa Henk alvast beginnen met het bouwen van een feestje in de feesttent buiten. 

Een nieuwe traditie is hierbij ook geboren want we gaan weer een bonte avond organiseren. Waarbij wij verwachten dat elk senioren team (heren & dames) & JO19-1 een act gaat opvoeren van maximaal 10 minuten. Gelieve niet langer i.v.m. de tijd de rest van de avond. We verplichten niemand maar we zouden het wel mooi vinden als ALLE teams een act opvoeren.
Teams kunnen zich aanmelden bij Bianca Bouwhuis of Martin Bril. De bonte avond zal starten om 18:00 uur en elke act zal door een deskundige jury beoordeeld worden. De beste drie acts zullen ook een prijs ontvangen deze avond.

Voor de inwendige mens zal ook gezorgd worden door middel van een aantal verschillende eetgelegenheden op ons sportpark. 

Laten we het nieuwe seizoen feestelijk met elkaar starten!