Sponsoring

Als sponsorcommissie van v.v. Bergentheim verbinden wij u graag aan onze mooie vereniging. Sponsoren zijn voor het bestaan van onze club erg belangrijk. Zij zorgen voor een gezonde financiƫle basis, dit zorgt voor een verdere ontwikkeling van onze jeugd en uw steun zorgt ervoor dat onze teams op een behoorlijk niveau kunnen presteren. Via onze vereniging krijgt uw organisatie dat extra stukje uitstraling en bent u onderdeel van betrokken ondernemers die v.v. Bergentheim een warm hart toedragen.

BusinessClub Bergentheim

Naast het ondersteunen van v.v. Bergentheim heeft onze BusinessClub Bergentheim voldoende mogelijkheden en activiteiten te bieden. De sponsorcommissie organiseert een aantal informele activiteiten zodat u andere leden van de BusinessClub Bergentheim beter kunt leren kennen en het contact verder kunt intensiveren.
Naast een aantal activiteiten zorgt de commissie ervoor dat uw bedrijf meer uistraling krijgt binnen onze vereniging middels vermelding op het BusinessClub-bord. Daarnaast heeft onze vereniging voldoende mogelijkheden om uw bedrijf tijdens één van de thuiswedstrijden van het eerste elftal onder de aandacht te brengen.

Algemeen Leden Contacmomenten

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor van v.v. Bergentheim is Brood.net. Brood.net is hét platform waar je alles vindt over brood. Vanaf seizoen 2018-2019 heeft Brood.net, als geste naar de v.v. Bergentheim, de kledingsponsoring van het eerste elftal beschikbaar gesteld voor een nieuwe subsponsor, naast de vermelding van huidige subsponsor Autobedrijf Gerard Bril. Deze nieuwe kleding- en subsponsor is Houthandel Veneman.

Overig

Verder zijn er binnen onze vereniging voldoende mogelijkheden om u als sponsor te verbinden aan v.v. Bergentheim, hierbij kunt u denken aan; reclameborden, kleding, geluidsreclame of een vermelding in onze presentatiegids. Op de pagina sponsormogelijkheden, is er beknopt weergegeven wat er mogelijk is. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact op met één van de onderstaande commissieleden, of via de mail sponsorcommissie@vvbergentheim.nl

Voorzitter Jan Huiskes
Penningmeester Arnoud de Lange