Vacatures binnen v.v. Bergentheim

Trainer tweede selectie

Voor de Tweede Selectie heren van vv Bergentheim zoekt de TC per het seizoen 2018/2019 een nieuwe trainer/coach die de trainingen verzorgt en het team op zaterdag begeleidt tijdens de wedstrijden. Het elftal komt momenteel uit in de 1 e klasse A zaterdag en traint op de dinsdag en donderdagavond van 20 tot 21:30 uur. De thuiswedstrijden worden gespeeld om 12:00 uur.

Er wordt gezocht naar een trainer die aansluit op de onderstaande profielschets:
 In het bezit van het KNVB diploma TCIII Senioren
 Communiceert duidelijk, tijdig en respectvol
 Werkt op een positieve en pro-actieve wijze samen en denkt in oplossingen
 Enthousiaste en gedreven instelling
 Vermogen om spelers technisch, tactisch en mentaal te helpen bij hun ontwikkeling
 Zorgt voor plezierige spelbeleving en bewaakt het groepsproces

Als vereniging hebben we het volgende te bieden:
 Uitstekende faciliteiten en verzorgde accommodatie met kunstgras;
 Vast contactpersoon als coördinator / contactpersoon;
 Trainingskleding
 Passende vergoeding

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV naar tc@vvbergentheim.nl. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Jeroen van der Velde via telefoonnummer 0523-233843.

TEKSTSCHRIJVERS GEZOCHT!

Ben jij óf ken jij iemand die goed is in het schrijven van teksten? En vind je het leuk om mensen te interviewen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Kom het PR-Team van VV Bergentheim versterken! Contact opnemen kan via het volgende e-mailadres:
pr@vvbergentheim.nl

Vacature jeugdtrainer JO17 vv Bergentheim – seizoen 2017/2018

Voor het seizoen 2017-2018 zijn wij op zoek naar een trainer/coach voor het eerste team van de JO17 junioren (voormalig B junioren). Het team traint tweemaal per week en op dit moment wordt er gespeeld in de 2de klasse.
We zoeken een trainer die de trainingen doordeweeks en begeleiding op zaterdag verzorgt. Daarbij hanteren wij de volgende profielschets voor het vinden van de meest geschikte kandidaat:
• Bezit diploma JVT en/of TC3
• Enthousiaste en positieve instelling
• Vermogen om spelers technisch, tactisch en mentaal te helpen bij hun ontwikkeling
• Zorgt voor plezierige spelbeleving en bewaakt het groepsproces
• Communiceert duidelijk, tijdig en respectvol

Herken jij je in de vacature dan vragen we je een mail te sturen naar tc@vvbergentheim.nl met daarbij je CV, motivatie en foto.

Verenigingsscheidsrechter (doorlopende vacature)

Ben je 12 jaar of ouder en lijkt het je leuk om binnen onze vereniging wedstrijden te leiden ? Schrijf je dan middels bijgaand formulier in als clubscheidsrechter. Ook is het mogelijk je aan te melden via tc@vvbergentheim.nl.

Waarom is het vak van scheidsrechter zo leuk ? En al helemaal bij Bergentheim !
Contact met spelers en begeleiding op het veld;
De uitdaging om te gaan en in te spelen met onverwachte situaties en emoties;
Je bent een voetballiefhebber en gunt anderen een optimale spelervaring;
Betrokkenheid bij de sport en de vereniging;
Kennis van de spelregels;
Vrijwilligersavond, gratis toegang sportpark, gratis koffie/ranja voor en na de wedstrijd.

Secretaris Technische Commissie

De TC is op zoek naar een secretaris voor de administratieve ondersteuning van de commissie.
Profielschets:
• Betrokken bij de vereniging en de voetbalsport;
• Werkt nauwkeurig en gestructureerd
• Is taalvaardig in woord en geschrift
• Stelt zich positief op en werkt plezierig samen met anderen;
• Communiceert duidelijk en tijdig;

Bij de functie horen onderstaande taken en verantwoordelijkheden:
• Verzorgen van agenda, notulen en beheren van actielijst, besluitenlijst en jaarplan;
• Kennisnemen van voorschriften KNVB en werken met Sportlink;
• Ondersteuning bieden aan wedstrijdsecretarissen en daar aanspreekpunt voor binnen de TC;
• Beheer mailbox van de TC en verspreiding van de binnen gekomen berichten;
• Verwerking van besluiten in plannen, handboeken;
• Draagt zorg voor goede archivering van de stukken in Dropbox;
• Bepaald mede het beleid van de technische commissie;
De verwachte tijdsinvestering zal gemiddeld neerkomen op 2 tot 4 uur per week