Vacatures binnen v.v. Bergentheim

Gezocht jeugdtrainer JO17 vv Bergentheim – seizoen 2018/2019
Voor het volgende seizoen zijn wij op zoek naar een trainer/coach voor onze JO17 junioren (voormalig B junioren).

We zoeken een trainer die de trainingen op maandag en woensdag verzorgt en het team op zaterdag begeleidt bij de wedstrijden. Daarbij hanteren wij de volgende profielschets voor het vinden van de meest geschikte kandidaat:
 Aantoonbare ervaring en/of kennis en bij voorkeur in bezit van het diploma UEFA C (TC3)
 Enthousiaste en gedreven instelling
 Vermogen om spelers technisch, tactisch en mentaal te helpen bij hun ontwikkeling
 Zorgt voor plezierige spelbeleving en bewaakt het groepsproces
 Communiceert duidelijk, positief en respectvol

Wij bieden het volgende:
 Uitstekende faciliteiten en verzorgde accommodatie;
 Vast contactpersoon binnen de club
 Ondersteuning middels diverse systemen
 Passende vergoeding

Herken jij je in de vacature dan vragen we je een mail te sturen naar tc@vvbergentheim.nl of contact op te nemen met Jeroen van der Velde (06-27294870).

TEKSTSCHRIJVERS GEZOCHT!

Ben jij óf ken jij iemand die goed is in het schrijven van teksten? En vind je het leuk om mensen te interviewen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Kom het PR-Team van VV Bergentheim versterken! Contact opnemen kan via het volgende e-mailadres:
pr@vvbergentheim.nl

Verenigingsscheidsrechter (doorlopende vacature)

Ben je 12 jaar of ouder en lijkt het je leuk om binnen onze vereniging wedstrijden te leiden ? Schrijf je dan middels bijgaand formulier in als clubscheidsrechter. Ook is het mogelijk je aan te melden via tc@vvbergentheim.nl.

Waarom is het vak van scheidsrechter zo leuk ? En al helemaal bij Bergentheim !
Contact met spelers en begeleiding op het veld;
De uitdaging om te gaan en in te spelen met onverwachte situaties en emoties;
Je bent een voetballiefhebber en gunt anderen een optimale spelervaring;
Betrokkenheid bij de sport en de vereniging;
Kennis van de spelregels;
Vrijwilligersavond, gratis toegang sportpark, gratis koffie/ranja voor en na de wedstrijd.