Green Pride TOTO: de kop is er af!

De eerste wedstrijd van het 1e elftal is gespeeld, dus de eerste punten zijn ook uitgedeeld in de TOTO.

We hebben dit jaar een record aantal deelnemers van 71 personen! Hierdoor heeft het ook wat langer geduurd om de stand online te hebben want elk formulier moet handmatig overgetikt worden in een Excel bestand. Maar dat heeft weer als voordeel dat in de loop van het seizoen het bestand de punten automatisch toekent. 

Van de 71 deelnemers hadden er 3 personen een 1-0 overwinning voor v.v. Bergentheim ingevuld en die gaan dan ook met de volle buit van 35 punten er van door. Daarnaast waren er ook nog 10 personen die v.v. Bergentheim niet op winst hadden staan en daardoor nog steeds op de hatelijke 0 punten staan. 

Voor de maker van het eerste doelpunt van v.v. Bergentheim is er zaterdagmiddag/-avond hevig gediscussieerd maar na het bestuderen van de beelden en het inschakelen van de VAR kwam de organisatie tot de conclusie dat het eerste doelpunt van v.v. Bergentheim gescoord is door een speler van s.v. Rijssen. Dit had niemand ingevuld van te voren en hiervoor zijn dan ook geen punten uitgedeeld.

Bekijk de volledige stand hier