RECLAMEBORDEN

Door middel van reclamebordsponsoring heeft u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren langs het hoofdveld of het kunstgrasveld. U kunt uw wens voor de locatie doorgeven, hier zal (indien mogelijk) rekening mee worden gehouden.

KLEDING

Als bedrijf/organisatie zijn er voldoende mogelijkheden op het gebied van kledingsponsoring. U kunt hierbij onder andere denken aan complete tenues of aan presentatiekleding.

BUSINESSCLUBBERGENTHEIM

Naast het ondersteunen van v.v. Bergentheim heeft onze BusinessClub Bergentheim voldoende mogelijkheden en activiteiten te bieden. De sponsorcommissie regelt een aantal informele activiteiten zodat u andere leden van de BusinessClub Bergentheim beter kunt leren kennen en het contact verder kunt intensiveren. Naast een aantal activiteiten zorgt de sponsorcommissie ervoor dat uw bedrijf een naams- of logovermelding krijgt op het BCB-bord, dit zorgt voor meer uitstraling.

PRESENTATIEGIDS

Jaarlijks geeft de v.v. Bergentheim een presentatiegids uit, hierin presenteert de vereniging zichzelf richting haar leden, supporters en sponsoren. U heeft de mogelijkheid om te adverteren in deze gids die meer dan 1.750 oplages heeft.

WEDSTRIJDPROGRAMMA

Tijdens de competitiewedstrijden van het eerste kunt u adverteren in het wedstrijdprogramma, deze programma’s worden verstrekt en de bezoekers van deze thuiswedstrijd.

GELUIDSRECLAME

Tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal kunt u uw reclameboodschap laten horen. U levert deze in tekstuele vorm aan, de sponsorcommissie zorgt dat het omgezet wordt in geluidsreclame.

WEDSTRIJDBAL

Tijdens een thuiswedstrijd heeft de mogelijkheid om te adverteren als wedstrijdbal-sponsor. Uw bedrijfsnaam wordt voorafgaande aan de wedstrijd meerdere malen genoemd.

KABELKRANT

Bij kabelkrant sponsoring wordt uw advertentie gedurende de zaterdag op een televisie beeldscherm afgespeeld.

ADVERTENTIESPEL

Twee keer per seizoen organiseert de activiteitencommissie het advertentiespel. Tijdens deze activiteit worden advertenties van sponsoren getoond, middels een spelvorm. Uw logo/ advertentie kan hiervoor gebruikt worden.

SPONSORPAKKETTEN

Binnen v.v. Bergentheim heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een sponsorpakket, zo kunt u gecombineerd gebruik maken van voorgaande sponsormogelijkheden voor een voordeliger verzameltarief.

MEER INFORMATIE

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact op met één van de onderstaande commissieleden, of via de mail sponsorcommissie@vvbergentheim.nl

Lennart Wind
Marjan Huiskes
Hans Pullen
Henk Buitenhuis
Richard Timmer