Bericht over beheer van de kleding

Beste (spelende) leden, 

 

Zoals kenbaar is gemaakt in onze prachtige presentatiegids zijn wij blij met vier nieuwe vrijwilligers die het beheer van de kleding op zich hebben genomen. 

De afgelopen tijd hebben wij gemerkt/gehoord dat deze dames veel vragen krijgen en ten onrechte kritiek over de verstrekte kleding. Deze vragen gaan over maten, vervanging, aanschaf en reparatie van kleding. 

Wij zijn blij met de nieuwe gedreven vrijwilligers voor het kledingbeheer en willen bij deze een aantal dwingende afspraken met jullie delen om het vrijwilligerswerk voor hen ook leuk te houden. 

De dames hebben een mobiel nummer gedeeld om vragen te stellen en jullie vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden. 

 

Dit mobielnummer is vanaf heden alleen te gebruiken voor vragen omtrent schade aan kleding en vervanging van sokken en broeken. 

Alle overige vragen mogen via het algemene emailadres, namelijk sponsorcommissie@vvbergentheim.nl gesteld worden.  

De dames willen met maximale inzet ervoor zorgen dat problemen verholpen worden maar geef hen ook voldoende tijd om deze vrijwillige taak uit te voeren. 

 

De dames zijn dus niet verantwoordelijk voor hoeveelheden shirtjes bij een elftal, welke sponsor op de kleding en welke kleding er beschikbaar is gesteld. 

Dit zijn vragen die door sponsorcommissie in behandeling genomen worden.

Deze vrijwilligers zetten onder andere hun tijd in voor het zoeken van sponsoren en het regelen van kleding pakketten bij de teams. 

Hier zijn afspraken over en vragen kunnen gesteld worden aan: sponsorcommissie@vvbergentheim.nl

 

We horen veel opmerkingen over hoeveelheden kleding, samenstelling van kleding pakketten en maten. 
Bij deze willen we jullie meegeven dat kleding beschikbaar is gesteld door de vereniging en sponsoren!  Om het betaalbaar te houden is het dus niet zo dat er voor iedere speler elk jaar een maatpak klaar ligt.

De sponsorcommissie is jaarlijks druk met het samenstellen van team kleding op basis van "normale" team indelingen.  Een aantal jaren geleden is de contributie met 2 euro per kwartaal verhoogd voor het vervangen van kapotte broeken/sokken en waar nodig repareren van shirts.  Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat de teamkleding goed is en blijft. 


En voor de goede orde: Wees zuinig op de kleding!

 

We mogen trots zijn op hoe de spelers van v.v. Bergentheim in de kleding lopen! 

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat vrijwilligers hun taak uit kunnen en willen uitvoeren zodat we ook in de toekomst trots mogen zijn op onze kleding!

Voor vragen over deze mededeling van het Bestuur kunt u zich wenden tot:

Arnoud de Lange en Bert Nijenhuis